about-usManagerii intreprinderilor mici si mijlocii renunta din ce in ce mai mult la angajarea unui contabil sau inspector de personal si opteaza pentru externalizarea acestor servicii catre o societate de contabilitate autorizata, care isi asuma responsabilitate intocmirii situatiilor financiare si nu-l lasa singur in fata organelor de control.

Despre noi: Expertul tau in contabilitate!

EXPERT CONT SERV, firma de contabilitate, expertiza contabila, consultanta fiscala din Bucuresti, satisface orice cerinta in domeniul contabilitatii, prin echipa sa de experti contabili, consultanti fiscali si specialisti in resurse umane.
EXPERT CONT SERV este o firma de contabilitate Bucuresti sector 1 ,care ofera o gama diversificata de servicii de contabilitate, audit intern, consultanta financiara si fiscalitala, resurse umane, membra CECCAR – are ca obiect principal de activitate conform codului CAEN actualizat: 6920 – Activitati de contabilitate, expertiza contabila si audit financiar, consultanta in domeniul fiscal.

Misiunea noastra este sa realizam un nou concept privind contabilitatea, sa trecem de la simpla inregistrare a documentelor la cea de analiza si interpretare a activitatii partenerilor nostri pentru luarea deciziilor, sa oferim cele mai bune solutii fiscale si de afaceri, in timp util.
Oferim clientului nostru cea mai potrivita solutie la problemele sale. Suntem conectati in permanenta la modificarile legislative, sesizand implicatiile acestora asupra companiei dumneavoastra. Respectam cu strictete regulile deontologiei profesionale, garantand contractual confidentialitatea informatiilor gestionate in relatia cu clientul, atat in timpul colaborarii cat si dupa incetarea acesteia.

ceccar