Expertiza contabila

Expertiza contabila

EXPERT CONT SERV  – Expertiza contabila este activitatea efectuata de catre o persoana ce indeplineste functia de expert contabil. Expertiza contabila consta in controlul registrelor, conturilor si actelor justificative ale unei societati.

Scopul activitatii de expertiza contabila este acela de a furniza partilor interesate informatiile necesare pentru a gasi o solutie unei contestatii depuse de una dintre parti.
 
Expertul contabil este persoana care a dobandit aceasta calitate in conditiile legii si are competenta profesionala de a verifica si de a aprecia modul de organizare si de conducere a contabilitatii, de a supraveghea gestiunea societatii comerciale si de a verifica legalitatea bilantului contabil si a contului de profit si pierdere.
Calitatea de expert contabil se atribuie de catre comisiile de examinare stabilite prin ordin comun al Ministerului Finantelor si al Ministerului Invatamantului pe baza de examen. Examenul se organizeaza de CECCAR.
 
CECCAR – Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania, este persoana juridica de utilitate publica si autonoma, din care fac parte expertii contabili si contabilii autorizati din Romania, precum si societatile comerciale de expertiza contabila si societatile comerciale de contabilitate.
 
Expertiza contabila extrajudiciara. Expertiza contabila judiciara

EXPERT CONT SERV, firma de contabilitate, expertiza contabila, consultanta fiscala din Bucuresti, satisface orice cerinta in domeniul contabilitatii, prin echipa sa de experti contabili, consultanti fiscali si specialisti in resurse umane.

Contact

  • Adresa: Str. Tintasului nr.14, Sector 1, Bucuresti.
  • office@contabilexpert.ro
  • 021.224.06.45
  • 0744 379 437